Op zoek naar een actief bedrijfsuitje?
Xplore SUP verzorgt uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeesten in West-Brabant. Het programma duurt totaal 2 uur waarvan 1,5 uur op het water. De groep wordt in twee teams verdeeld en gaan met elkaar de strijd aan. Uitdagend voor jong en oud!

Clinic:
Tijdens het eerste onderdeel wordt er een clinic gegeven zodat iedereen vertrouwd raakt met Stand Up Paddle. Tijdens deze clinic wordt er uitleg gegeven over peddeltechniek en bochten draaien zodat deze later in het programma gebruikt kunnen worden.

Estafette:
Tijdens de estafette probeert elke team zo  snel mogelijk een parcours af te leggen waarbij ze elkaar een stok doorgeven. Het team dat als snelst weer binnen is heeft gewonnen.

SUP polo:
Er wordt een speelveld uitgezet waarbij elk team een eigen goal krijgt. Met behulp van samenwerking probeert het team bij de tegenstander te scoren.

SUP koning-(in):
Als laatste onderdeel gaat iedereen met elkaar de strijd aan. Iedereen start tegelijk aan het parcours en wordt er gemeten wie het snelst is van de groep. Ga jij als SUP koning-(in) naar huis?

Het is ook mogelijk om SUP als onderdeel van uw bedrijfuitje te boeken bij “Event Center” Beekse Bergen.