Unieke samenwerking met Beekse Bergen

Sinds 2015 hebben wij een samenwerking met het “Vakantiepark” en het “Event Center” van Beekse Bergen.
Wil jij deelnemen aan 1 van deze leuke SUP-activiteiten? Voor het vakantiepark kun je via de receptie inschrijven. Voor het event center kun je de inspiratiebundel aanvragen met bijbehorende tarieven.

Vakantiepark
Tijdens de zomervakantie kunnen gasten van het vakantiepark een SUP clinic boeken op het Victoriameer. Elke donderdag van 10:30 uur tot 11:30 uur zal Xplore SUP aanwezig zijn om de gasten te vermaken op het water. Wij nemen u mee over het Victoriameer en sluiten de clinic af met een spelletje.
Gaat u binnenkort op vakantie naar de Beekse Bergen? Vergeet dan niet om uzelf, partner en/of kinderen aan te melden bij de receptie.

Event Center
Het Event Center van Beekse Bergen is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes. U kunt uit meerdere onderdelen kiezen en zo uw perfecte bedrijfsuitje samenstellen. Stand Up Paddle is 1 van de vele outdoor activiteiten die u kunt kiezen.
Tijdens het eerste onderdeel ga je in teamverband met elkaar de vlag verdedigen. Bij het tweede onderdeel ga je solo de uitdaging aan. En maak je kans om “SUP koning” of “SUP koningin” van de dag te worden.

SUP beekse bergen