Unieke samenwerking met Beekse Bergen.

In 2015 hadden wij al een unieke samenwerking met het “Vakantiepark” en “Event Centre” van Beekse Bergen. Dit jaar kunnen wij met trots vermelden dat wij deze samenwerking uitbreiden met “Speelland” van Beekse Bergen. 
Wilt u deelnemen aan 1 van deze leuke SUP-activiteiten? Neem dan contact op met Beekse Bergen door op het logo te klikken.

 

Op zoek naar wildlife tijdens de Sup-safari

De SUP Safari is tijdelijk niet te boeken.

Vanaf april 2016 kunt u mee op een unieke SUP-Safari over de watersafari van de Beekse Bergen. Al suppend ontdek je de dieren die in en aan het water leven. Zo komt u oog in oog te staan met onder andere neushoorns, koedoes en ringstaartmaki’s.
Na afloop van de sup-safari heeft u toegang tot het safari park en kunt u verder op safari! Bekijk de ruim 1.500 dieren vanuit de autosafaribussafaribootsafari of wandelsafari.

 

Vakantie Park

Tijdens de zomervakantie kunnen gasten van het vakantiepark Beekse Bergen een SUP clinic boeken op het Victoriameer. Elke donderdag van 10:30 uur tot 11:30 uur zal Xplore SUP aanwezig zijn om de gasten te vermaken op het water. Wij nemen u mee over het Victoriameer en sluiten de clinic af met een spelletje.
Gaat u binnenkort op vakantie naar de Beekse Bergen? Vergeet dan niet om uzelf, partner en/of kinderen aan te melden bij de receptie.

 

 

Speelland

Op 20 juli, 17 en 31 augustus en 14 en 28 september kun je deelnemen aan een sup-clinic op Speelland. Tussen 12:00 en 17:00 uur zijn er verschillende clinics van 45 minuten waaraan u kunt deelnemen. 
Wil je ook deelnemen aan de sup-clinic? Meld je dan aan bij de kassa van Speelland. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! 

 

 

 

Event Centre

Het Event Centre van Beekse Bergen is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes. U kunt uit meerdere onderdelen kiezen en zo uw perfecte bedrijfsuitje samenstellen. Stand Up Paddle is 1 van de vele outdoor activiteiten die u kunt kiezen.
U hoeft zelf niks te regelen! U hoeft alleen contact op te nemen met het Event Centre van Beekse bergen.