FAQ

Locaties

Op welke locaties kan ik terecht?
Wij zijn een mobiele SUP school en hebben GEEN vaste locatie. Wij wisselen van locaties en daardoor kunnen wij SUP activiteiten aanbieden bij de Galderse Meren, Brabantse Biesbosch bij Hank en Etten-Leur.

Ik wil liever op een andere locatie SUPPEN, kan dat?
Dat kan zeker. Voor groepen van 8 personen of meer brengen wij de boards op locatie. Anders dienen de boards opgehaald te worden in Roosendaal.

Zijn er omkleedmogelijkheden op de locaties?
Wij maken gebruik van mobiele omkleedhokjes en omkleedponcho’s. Hierdoor kan op elke locatie omgekleed worden. 

Tourtocht BIesbosch

Ik heb geen ervaring, kan ik mee tijdens een tourtocht?
Aan het begin van de tourtocht geven wij een korte uitleg op het land en water voordat we aan de tourtocht gaan beginnen. Dus ook zonder ervaring kun je mee tijdens de tourtocht.

Voorwaarden om mee te kunnen:

Vanaf welke leeftijd mag je meedoen aan de SUP activiteiten?
Wij hanteren een minimale leeftijd van 8 jaar

Wat is de maximale groepgrootte?
Wij beschikken over 15 SUP boards. Vanwege samenwerking met andere SUP scholen zijn wij wel in staat op grotere groepen aan te kunnen. Informeer wel op tijd naar de mogelijkheden.

Reserveren:

Hoe kan ik reserveren?
Je kunt reserveren via het reserveringssysteem van de website. Hier kun je gelijk zien of u gewenste datum en tijd nog beschikbaar is. Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier of een email sturen naar info@xploresup.nl

Ik ben maar alleen. Kan ik me dan toch aanmelden?
Lessen en tochten gaan door bij minimaal 3 personen. Je kan je aanmelden en wij zorgen ervoor dat je bij een andere groep kunt aansluiten.

Prijzen/ Betaling

Zijn er nog verborgen kosten?
Je betaald voor de vernoemde prijzen. De tourtocht in de Biesbosch is inclusief wetsuit. Bij losse verhuur kunt u een wetsuit er bij huren.

Op welke manier kan ik betalen?
Je kunt contant bij de SUP instructeur betalen of wij sturen een betaalverzoek met Tikkie.