Galderse Meren

De Galderse Meren is een recreatiegebied ten zuiden van Breda. Vanwege de hoge zuurgraad in het water is er geen algen groei mogelijk. Hierdoor is het zicht onder water tientallen meters en is het water tropisch blauw van kleur. Een waar paradijs om te SUPPEN.
De volgende SUP activiteiten zijn te boeken voor de locatie Galderse Meren:
Clinic beginners
Clinic gevorderden
Losse verhuur

Brabantse Biesbosch

De Biesbosch staat bekend om zijn mooie natuur, bevers en recreatie. Het gebied bestaat uit 2 delen en is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. De meeste recreanten kiezen ervoor om een bootje te huren en een dag door te brengen in de Biesbosch. Deze bootjes kunnen niet overal komen ….. maar een SUP board wel!
De volgende SUP activiteiten zijn te boeken voor de locatie Brabantse Biesbosch:
– Tour 2 uur
Special events: full moon sup, survival en expeditie
Losse verhuur

Breda

Het centrum van Breda wordt omringd door de singels. De singels zijn overblijfselen van de verdedigingsgracht van de binnenstad. De binnenstad kent talloze bezienswaardigheden  en historische gebouwen. Op het gebied van waterrecreatie is genoeg te beleven zoals rondvaarten en kano verhuur. Maar wilt u Breda op een originele manier zien? Dan is Stand Up Paddle iets voor u. Of heeft u binnenkort een vrijgezellenfeest? Zet de “bruid of bruidegom” in de belangstelling.
De volgende SUP activiteiten zijn te boeken voor de locatie Breda:
– Tour 2,5 uur
Special events: Konings SUP, Friday night SUP en SUP clean up
Losse verhuur

Etten-Leur

Aan de rand van Etten-Leur is het gezellige restaurant “de Turfvaart” gevestigd. Vanuit deze locatie kan gebruik gemaakt worden van de recreatieplas en van de rivier “de mark“. De Westpolderplas leent zich uitstekend om te zwemmen, lekker zonnen, spelen op de ligweide en met een SUP board het water op te gaan.
Via de mark kan een route afgelegd worden naar de “Zwartenbergse molen” of het centrum van Leur.
De volgende SUP activiteiten zijn te boeken voor de locatie Etten-Leur:
Gevorderden les
Honden les
Losse verhuur

Wilt u liever op een andere locatie SUPPEN? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.