Full Moon SUP Biesbosch

Altijd afgevraagd hoe de Biesbosch eruit ziet zodra de zon ondergaat? Tijdens de Full Moon SUP in de Biesbosch kun je daar achter komen. De bevers worden met de schemering actief dus grote kans dat we deze tegen zullen komen. Geniet van de mooie zonsondergang en de rust die de natuur te bieden heeft.
Wanneer: 25 juni en 24 juli
Waar: Hank
Tijd: 25 juni 20:30 – 23:00 uur en 24 juli 20:00 – 22:30 uur
Kosten: € 37,50 p.p. (eigen materiaal € 12,50 p.p.)
Wie: Beginners en gevorderden
Extra informatie: Mocht de maan zich niet laten zien dan maken we er een “bevertocht” van.

volle maan sup biesbosch

Vroege Vogel SUP Biesbosch

Ben jij een echte vroege vogel en wil je graag de zon op zien komen vanaf je SUP board? Ga mee tijdens deze leuke tocht door de Biesbosch. Het is een tocht van 9 km en iedereen kan mee. We SUPPEN op ons gemak naar een uitkijktoren waar we gezamenlijk zullen ontbijten. Daarna keren we weer terug. Tijdens deze tocht is er grote kans dat we bevers tegen komen. Bevers zijn in de schemer actief zowel ‘s avonds als ‘s ochtends.
Wanneer: 31 juli
Waar: Hank
Tijd: 5:30 – 9:30 uur
Kosten: € 37,50 p.p. inclusief ontbijt (eigen materiaal € 12,50 p.p.)
Wie: Beginners en gevorderden
Extra informatie: Mocht de weersomstandigheden niet goed zijn dan wordt deze activiteit verplaatst naar een andere datum.

zonsopkomst

Midnight Summer SUP

Er gaat niks boven een warme zwoele zomeravond en een SUP onder je voeten!! Tijdens de Midsummer night SUP gaan we een tocht door de Biesbosch maken waarbij we genieten van de warme lucht en de mooie zonsondergang. Tijdens de tocht maken we tijd om met een verfrissende duik wat af te koelen.
Wanneer: Nader te bepalen
Waar: Hank
Tijd: Nader te bepalen
Kosten: € 35,00 p.p. (eigen materiaal € 10,00 p.p.)
Wie: Beginners en gevorderden
Extra informatie: Omdat deze tocht weersafhankelijk is kunnen we de tocht pas een paar dagen van te voren inplannen. Houd de website in de gaten of volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven.