Full Moon SUP Biesbosch

Altijd afgevraagd wat er in de Biesbosch gebeurt zodra de zon ondergaat? Tijdens de Full Moon SUP in de Biesbosch kun je daar achter komen. De bevers zijn vooral ‘s nachts actief dus grote kans dat we deze tegen zullen komen. Geniet verder van de rust die de natuur te bieden heeft.
Wanneer: vrijdag 16 augustus
Waar: Hank
Tijd: 20:30 – 23:00 uur
Kosten: € 37,50
Wie: Beginners en gevorderden
Extra informatie: Mochten de weersomstandigheden niet ideaal zijn dan staat zaterdag 14 september als back-up datum gepland. Vanwege de zonsondergang zal deze tour starten om 19:30 uur.


Survival Biesbosch

Ben jij een echte avonturier? Dan is deze tocht zeker iets voor jou. Dit is een 2-daagse SUP tocht met overnachting in de Biesbosch! We beginnen op zaterdag met een SUP tocht van 20 km. Na deze tocht zullen wij aankomen bij De Griendwerkershut. Dit is een paalkampeerplek. Dit wil zeggen dat kamperen is toegestaan maar er geen voorzieningen zijn. Dus een echt survival gevoel! Hier kun je je eigen tent opzetten terwijl er voor het eten gezorgd wordt. Na de overnachting worden de spullen opgeruimd en verzameld. Er zal vervolgens weer een SUP tocht gemaakt worden van 7 km.
Wanneer: 3 en 4 augustus
Waar: Hank
Tijd: Start zaterdag om 12:00 uur en eindigt op zondag 12:00 uur
Kosten: €95,00
Wie: Alleen gevorderden
Extra informatie: verplicht je eigen tent, slaapzak en slaapmat meenemen. Eten en drinken wordt verzorgd.Expeditie Biesbosch

De Biesbosch kenmerkt zich door de mooie natuur. De mooiste plekken zijn gelegen langs de kanoroutes waar geen boten kunnen komen. Vaar door de smalle kreekjes en ontwijk laag hangende takken.
Deze tocht is totaal 15 km en daardoor alleen geschikt voor personen met ervaring.
Wanneer: Zaterdag 27 juli
Waar: Hank
Tijd: 13:00 – 17:30 uur
Kosten: €49,50
Wie: Alleen gevorderdenFriday night SUP

Even alle stress van een drukke werkweek vergeten? Tijdens onze Friday night SUP begin je lekker aan je weekend. We zullen een rondje door de singels van Breda maken met een kleine pitstop in het centrum van Breda.
Wanneer: 14 juni – 5 juli – 9 augustus
Waar: Boeimeer, Breda
Tijd: 19:00 – 21:30 uur
Kosten: € 37,50
Wie: Beginners en gevorderden


SUP Clean Up

Het komt steeds meer voor: Zwerfafval. Op sommige plekken is dit makkelijker op te ruimen dan andere plakken. Het afval wat in het water terecht komt blijft vaak liggen. Met behulp van het SUP board willen wij de singels van Breda schoner maken. Wil jij een steentje bijdrage aan een schoner milieu? Kom ons dan helpen! Wij vragen alleen een bijdrage voor het gebruik van het SUP board en een goed humeur.
Wanneer: Zaterdag 24 augustus
Waar: Boeimeer. Breda
Tijd: 13:00 – 17:00 uur
Kosten: 15,00
Wie: Beginners en gevorderden