Wil jij Breda eens van een andere kant bekijken maar wil je niet saai in een bootje zitten? Ga dan mee tijdens onze tocht door de singels van Breda of de natuurtocht richting “Het Markdal”.

Je hoeft geen ervaring te hebben om aan de SUP tocht mee te doen. Onze tochten zijn altijd onder begeleiding van een SUP instructeur. De instructeur geeft een aantal tips waardoor je het SUPPEN snel onder de knie hebt.

TIP: Deze tocht is erg leuk voor een vrijgezellenfeest!!

De singels

De route bestaat uit een rondje door de singels van 6 km. Tijdens de tour gaat u 19 keer een brug onderdoor en komt u langs alle hoogtepunten van de binnenstad. Zo zal de grote kerk regelmatig te zien zijn en komt u langs het “Valkenberg park”, voormalig koepelgevangenis, Chasséveld en de watertoren.
In de binnenstad is er tijd voor een korte pauze.

Natuurtocht “Het Markdal”

Voor degene die iets meer van de rust houden hebben we ook een tocht richting het natuurgebied “Het Markdal”. Vanuit het startpunt gaan we een klein stukje de singels op. Vervolgens gaan we de Mark op en suppen we door de wijken boeimeerlaan en het ginneken. Na 3 km zullen we weer omdraaien om terug te keren naar het startpunt. Op dit gedeelte varen minder boten en is de natuur groener.