Ga mee op ontdekking tijdens de SUP tochten

Heb je geen ervaring met Stand Up Paddle? De SUP tochten van Xplore SUP zijn opgebouwd zodat iedereen er aan mee kan doen. Dus ook zonder ervaring. Tijdens de tochten word je begeleid door 1 van onze SUP instructeurs. De tochten beginnen met een korte introductie op het land. Op het water zal de instructeur een aantal korte oefeningen met je uitvoeren. Daarna word je begeleid langs de mooiste plekken van de tocht.

Benieuwd naar onze tochten? Xplore SUP verzorgt op 2 verschillende locaties tochten:
– Brabantse Biesbosch
– Breda

Brabantse Biesbosch:
Vanwege de talloze vaarroutes is Xplore SUP in de mogelijkheid om een route op maat te maken. De route wordt bepaald aan de hand van de actuele weersomstandigheden en de SUP ervaring.

Deze route gaat over de  Aakvlaai. De Aakvlaai is vanaf 1999 in gebruik als natuur- en recreatiegebied. Hier is een netwerk van kreken en eilanden gecreëerd, met aanlegsteigers en stranden. De kosten zijn €32,50 p.p. 

Breda
Voor de fanatiekelingen die meer van Breda willen zien verzorgd Xplore SUP een tocht van ±2,5 uur door de singels. Tijdens de tocht gaat u 19 keer een brug onderdoor en komt u langs alle hoogtepunten van de binnenstad. Zo zal de grote kerk regelmatig te zien zijn en komt u langs het “Valkenberg park”,voormalig koepelgevangenis, Chasséveld en de watertoren. In de binnenstad is er tijd voor een korte pauze. De start voor de tocht zal vanaf het Arsenaalpad zijn. De kosten voor deze tocht zijn €37,50 p.p.