Ga mee op ontdekking tijdens de SUP tochten

Heb je geen ervaring met Stand Up Paddle? Geen probleem! De SUP tochten van Xplore SUP zijn zodanig opgebouwd zodat iedereen mee kan doen. Dus ook zonder ervaring. Onze tochten zijn altijd onder begeleiding van een SUP instructeur. De tochten beginnen met een korte instructie op het land. Op het water zal de instructeur een aantal tips geven waardoor je de basis van het SUPPEN snel onder de knie hebt. Daarna word je begeleid langs de mooiste plekken van de Biesbosch.

De tocht:

We starten de tocht met een introductie op het land. Hier krijg je instructies over het gebruik van de peddel en het SUP board. Na de uitleg gaan we via de kanosteiger het water op. Je begint eerst op de knieën en je mag zelf bepalen wanneer je wilt gaan staan. We beginnen in een rustig stuk van de BIesbosch zodat je in alle rust kunt wennen aan het board.
We blijven tijdens de route in het gebied wat de “Aakvlaai” heet. Dit is een natuur- en recreatiegebied. We gaan door een netwerk van kreekjes en komen langs verschillende eilandjes.
De route wordt bepaald aan de hand van de tempo van de groep en de actuele weersomstandigheden.
De kosten zijn €35,00 p.p. voor 2,5 uur.