Ga mee op ontdekking tijdens de SUP tourtochten

Heeft u geen ervaring met Stand Up Paddle? De SUP tourtochten van Xplore SUP zijn opgebouwd zodat iedereen er aan mee kan doen. Dus ook zonder ervaring. Tijdens de tourtochten wordt u begeleid door 1 van onze SUP instructeurs. De tourtochten beginnen met een korte introductie op het land. Op het water zal de instructeur een aantal korte oefeningen met u uitvoeren. Daarna wordt u begeleid langs de mooiste plekken van de tour.

Benieuwd naar onze tourtochten? Xplore SUP verzorgt op 2 verschillende locaties tourtochten:
– Brabantse Biesbosch
– Breda

Brabantse Biesbosch:
Vanwege de talloze vaarroutes is Xplore SUP in de mogelijkheid om een route op maat te maken. De route wordt bepaald aan de hand van de actuele weersomstandigheden en de SUP ervaring.

Deze route gaat over de  Aakvlaai. De Aakvlaai is vanaf 1999 in gebruik als natuur- en recreatiegebied. Hier is een netwerk van kreken en eilanden gecreëerd, met aanlegsteigers en stranden. De kosten zijn €32,50 p.p. 

Breda
Voor de fanatiekelingen die meer van Breda willen zien verzorgd Xplore SUP een tourtocht van ±2,5 uur door de singels. Tijdens de tour gaat u 19 keer een brug onderdoor en komt u langs alle hoogtepunten van de binnenstad. Zo zal de grote kerk regelmatig te zien zijn en komt u langs het “Valkenberg park”,voormalig koepelgevangenis, Chasséveld en de watertoren. In de binnenstad is er tijd voor een korte pauze waarbij u wordt voorzien van een snack en drinken. De start voor de tour zal vanaf Boeimeer zijn. De kosten voor deze tourtocht zijn €37,50 p.p. inclusief een snack en drinken.